2010. augusztus 1., vasárnap

Wolt bisziklitúra

Álmos vagyok s fáradt s minden. Nemrég értünk haza a Két tó körtúráról. Hát, nem olyan lett, mint amire számítottam. Egy biciklitúra általában arról szól, hogy biciklizünk sokat felfele, aztán lefele, majd újra. A felfele haladásnál kínlódunk, de a lefele haladást élvezzük. Na, ez most nem olyan volt. Itt sokat bicikliztünk felfele, nagyon sokat taszítottuk a biciklit, uganis annyira meredek volt, hogy nem lehetett hajtani, aztán, mikor végre a lejtőre került a sor, annyira meredek volt és akkora kövekkel tarkított, hogy ott meg azért kellett taszítani a biciklit. Ehhez még hozzájön az, hogy majdnem fél órát taszigáltuk egy kegyetltenül meredek hegyre fel a biciklit, miután egy órán keresztül bóklásztunk szintén biciklivel egy fenyveserdőben. Hát nem leányálom. Nem is az a baj, hogy olyan nehéz lett volna, mert nem volt az, csak na, nem erre számítottam. Ezek mellett kipróbálva egy új ülést, a túra végezetére a rengeteg nagy kő és rossz út miatt alig maradt bőr a seggemen, de ez mellékes, sokszor a túrával jár. Ja, meg még említsem meg azt is, hogy nem csatolódott ki a pedálom egy patak mellett aztán szép csendesen eldőltem az éles kövekre felhorzsolván itt-ott kezemlábam, de még ez se nagy dolog, mert általában ez is minden túrán megtörténik. Viszont mind eme felsorolt dolgok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy - bár nem vagyok igényes, sem kényes, de - ezt a túrát ne egy kitűnő túrának tituláljam. Sőt!
Annyi viszont javára szóljon, hogy jól elfáradtam, ami ugye tervbe is volt véve. Csak nem így... Voltak jó ereszkedések, de na. Abból mindig több kell.

Másik dolog, hogy egyéb ma nemigen történt. Messzi Ausztráliából még nem jött válasz.

Érdekesség, hogy ma a túrán megfájdult a lábam a szokásos helyen, de most nem a bal, hanem a jobb és egy bizonyos szinten megállt, nem fájt tovább. Namostmár abból, hogy a másik lábam is ugyanott fájdult meg, arra következtetek, hogy esetleg a bicikli beállításával lehet a gond. Utánanézek.

Finom volt estére a fokhagymás leves.

Képeket talán felteszek holnap, mert most erősen álmos.

Pá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése