2010. április 12., hétfő

Új gumik

Na jó, nem teljesen újak, de az idén még nem voltak az autón. Végre sikerült kicserélni. A kormány apró rázkódása is egyből elmúlt, ami azt jelentette, hogy ahol tavaly tetettem fel a téli gumit, ott nem rakták fel rendesen. Többet oda se megyek.
Ja, s ma délelőtt még meg is mostam szép tisztára a kocsit.

Volt még sok gitározás, meg éneklés tavakon-tópartokon (óriási a zillető a videón), meg autókázás és tiszta jó volt. "E" megtanította a tizenkét angol igeidőnek a nevét, meg elmondta, hogy miről is szólnak azok valójában, így már majnem tudok angolul. Már csak az van hátra, hogy melyiket hogy kell használni. De majd arra is s biztos még sok ilyenre sor kerül majd :D

Holnap este indulok Brüsszelbe, úgyhogy valószínűleg nem leszek bőbeszédű az elkövetkező pár napban, számszerint péntekig.

Érdekesség: tegnap este vettem észre, hogy valaki rákattant amerikából a blogomra és lefordíttatta google tanslatorral. Érdemes beleolvasni. Híres lettem!

Finom volt a csirkés gyros egyik sarki bódéba s jó sokáig kitartott nyóc lejér.

Szép éjszakát, jó álmokat!

S a bejegyzés címéhez kapcsolódva ide utóírok egy witzet:
Jótündér kisasszony fogadóórát tart és mindenkinek segít, aki őt felkeresi. Bemegy hozzá a vak, két perc múlva boldogan kiabálja:
-Látok! Látok!
Következik a sánta a mankójával. Két perc múlva:
-Hurrá! Tudok szaladni!
A tolószékes nyomorékra kerül a sor. Kis idő múlva vidáman gurul ki:
-Új gumik! Új gumik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése