2009. december 14., hétfő

Ember tervez...

Nem érezte jól magát egyik futárunk, ezért én voltam helyette. A tegnap mára eltervezett programom így elszállt. Semmi sem valósult meg belőle. De hát nem világvége, végül is nem volt egyik sem teendőm sem halaszthatatlan. Holnap, mintha a hétfői nap meg sem történt volna, mindet véghezviszem.

Most még nem fekszem le, kivételesen nincs olyan késő. Sül a szalmakrumpli (hasáb burgonya), úgyhogy még egy lakmározás vár rám, ja, meg Gyurit is meg kell etessem valamivel.

Kemény hideg lett itt nálunk, Váradon erre a hétre. Azt jósolják a meteUrógusok, hogy ebből jó nem jöhet ki [:)]. Vagyis a kemény hideg elkezdődött. Ennek okozata többé kevésbé az, hogy jövő héten nem fogunk dolgozni, hanem megyünk HAZAA! Rég nem voltam otthon, úgyhogy várom is. Nameg kutyát is kell addigra szerezzek. Vagy a kutyamenhelyről, vagy az ócskapiac állat részlegéről. Meglátom, hol találok megfelelőbbet.

Finom volt ma a lecsó, amit a tegnapelőtti mintájára készítettem és, ki tudja, milyen finom lesz a szalmakrumpli. Megyek is, mert odaég. Kaja, aztán irány az ágy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése