2010. február 26., péntek

Pakolászás

A mai nap a holnapira és az azt követő másik négyre való felkészülésé volt.
Az utazási terv: holnap 11-kor indulás Kolozsvárra, onnan 18-kor indulás a reptérre, 20-kor felszállás, 21 körül Pisa. A jövet az kb hétfő 20-kor Pisa, 23-kor Kolozsvár. A kedd még Kolozsvár, aztán szerdán hazaereszkedek Váradra. Egyelőre így néz ki a terv.

Előkészületek: utazási egészségbiztosítás négy napra hat lejért; repjegy adatainak kinyomtatása; a vadonatúj hátizsák felszentelése; szükséges iratok előkotrása; autómosás. A bepakolással az az egy gond van, hogy, mivel ilyen olcsó (8 Euro) repülőjegyem van, az annyira alap, hogy csak kézipoggyászt vihetek magammal. Na ez egy átlagos hátizsák és max 10 kilós lehet. A laptop három kilós kezdetből, úgyhogy nem igazán vihetek magammal ruhásszekrényt. Azon gondolkozom, hogy ez még nálam oké, mert én tényleg fanatikus "csakamifontosazkell" típus vagyok, de hogy lesznek ezzel a dologgal a lányok. Szerintem ez nekik egy drasztikus megrázkódtatás. El tudom képzelni magam előtt, ahogy a hátizsák fel van rakva a mérlegre és akkor gondolkoznak, hogy most akkor két szoknya, vagy inkább egy nadrág, és szegények teljesen zaklatottak. :)
Na jó, lehet, hogy ők előre gondolkoztak és kevésbé borsos áron regisztráltattak valami könnyebb csomagot a raktérbe. De ha nem?

Volt ma még munka is, lehet, hogy indulás előtt még lesz holnap is.
A beprogramált izomláz pontos időben meg is érkezett, úgyhogy becsületesen érzem, hogy van karom és rekeszizmom. Na nem baj. Kicsit most ráerőlködök s akkor hamarabb múlik.

Finom volt a lecsó, jön még valami lekváros kenyér, aztán alfa. Pá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése