2010. január 31., vasárnap

The Inferno

Jó könyv, csak az a baj, hogy túlságosan felértékeltem az angol tudásomat. Nem is olyan egyszerű. Minden oldalon van legalább tíz ismeretlen szó. Lassa sikerült még pár oldalon átrágni magam, de nem valami rózsás a helyzet. Majd belejövök, végülis nem siettet senki.
Így, hogy Dante-t olvasok, körbenéztem az interneten és kiderült, hogy van egy Dante's Inferno nevű játék, amit, ha lehetőségem lesz, gyorsan le is töltök. A baj az, hogy idei, tehát nemigen találom torrenten.
Másik alkotás egy film, ami szintén az Inferno-ról szól: egy film, amit DVDRip formában us megtalátam, azt épp töltöm. Még utánaolvasok magyarul is, hátha találok valamit a műről.
Ha már Dante, legyen Dante, nemde?

Ma is szalmapityóka formáját öltötte gasztronómiai tudásomnak ellent nem állva a nyers krumpli, ezesetben sajt híján tejföllel. Vacsorára pedig nekikezdem a libazsírral telített befőttes üvegnek.

Valószínűleg szintén tudat alatt Dante-tól ösztönözve megnéztem két olyan filmet, amiben tiszta véletlenül a Démonok játszották a főszerepet. Az első és legjobb a "Paranormal Activity" volt, a második, ami kicsit gyengébbre sikerült, a "Jenifer's Body" volt. Az első film nagyon jó volt, amolyan "Blair Witch Project"-szerű volt, vagyis "zéró költségvetés nagy kaszálás" jellegű. Az egész film amatőr kamerával lett felvéve, így a hatás óriási.

Ja és volt még lakás és hűtőtakarítás. Fontos lejegyezni, mert kitudja, hogy mikor jut újra eszünkbe hűtőt takarítani és mikor ötlik fel bennünk, hogy mióta nem volt kitakarítva. Utóbbi valószínűlek korábban.

A bevásárlás holnapra maradt. A mai napra még találtam ennivalót.

'Estét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése