2010. május 25., kedd

Sok a veszedelem...

...amire már oda kéne figyelni, amire már oda kéne figyelni a sok embereknek. Hát igen, egyik örök kedvenc.
A mai nap ténykedéseinek első fele pihenéssel egybekötve a sok ilyen "veszedelmes" ember felkutatására orientálódott. Így esett hogy végignéztem sok részeges, megasztáros és egyszerűen bunkó ember megnyilvánulásait a YouTube-on. Igaznak tartom a mondást, hogy legveszélyesebb az, ha a hülyeség az önbizalommal párosul. Ma találtam rá néhány példát. Nem linkelek, fölösleges. Annyi van belőlük, hogy elég csak egyszerűen rákeresni a YouTube-on a "részeg" vagy "megasztár" szavakra, aztán kattintgatni a kapcsolódó videókra. De vigyázat, ezen videók nézegetése tartós IQ-csökkenést okozhat!

Délután, a tegnapi kipakolás folytatásával egybekötve volt még két film: a "My Best Friend's Wedding" és a "Stranger than Fiction". Mindkettő romantikus vígjáték kategóriába sorolható és mindkettő megtekintése fokozottan ajánlott.

Érdekesség, hogy édesanyámnak és nagynénémnek ebben a másodpercben kívánok boldog születésnapot, ugyanis egyikőjük 25-én, másikójuk 26-án született, így a megfelelő időpont a felköszöntésre fix éjfél :) BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK!

Finom volt az otthonról hozott húsleves. És azt hiszem - talán a sok jó kajától - annyra helyrejött a lában, hogy holnap talán már szaladgálok velük egyet. Haddlám, milyen időt futok.

Másoknak is boldog szülinapot, ha véletlenül még van valakinek.
Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése