2010. május 4., kedd

Film + szakma

A fenti két szóval jellemezném leginkább a napot. A film tárgya a "Legion" és a "New World". Előbbi kicsit óvodás szintű, utóbbi pedig felettébb vontatott volt. Egyiket sem élveztem kimondottan, de a részemről kitűzött céljukat, az angol nyelv elsajátítását kellőképp teljesítették.
A nap szakma-tanulási része hét tétel átvevésében valósult meg. Már csak öt van hátra, aztán kezdem előlről, aprólékosan. "Muszájkell" jó jegyet kapnom ahhoz, hogy óceánra kerüljek, különben mehetek folyamira, arra pedig nem kimondottan vágyom.

Közben idegesít, hogy néha sem az RDS telefon, sem a messenger nem megbízható. S, ami különösen irritál, az akkor van, amikor egyik sem megy rendesen. Dehát mit is csodálkozom, elvégre mindkettőnek ugyanaz a szolgáltatója.

Egy elég nehézkesen sikeredő céges elszámolás is volt ma, ami rövid ideig jól felhergelte az idegeimet, viszont mérgembe megcsináltam a cég bevételének idei, hetes összesítését és rájöttem, hogy mennyivel jobban megy, mint tavaly, meg azelőtt. Fejlődünk. Utána még egy "N" futárral való félreértés, kellemetlenség gondoskodott arról, nehogy túl sokat örüljek.

Finom volt a tegnap készült borsóleves. Egyre finomabb.

Érdekességként küldöm ezt a weboldalt. Ha akarjátok fejleszteni és felpörgetni az agyatokat, mindenképp ki kell próbálnotok (kapcsoljátok be a hangot a gépen). A rekordom 5 perc egy idegen csapattal:

Haddlám, ki dönti meg?

Néha eszembe jut, hogy mennyire jellemző rám ez a dal: Republic - Jópofa vagyok. Ellenségeim hallgassák heves bólogatással és sok szeretettel!

Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése